U velikoj posudi zakuhajte posoljenu vodu. Dagnje nakratko blanširajte dok se ne otvore (30-60 sekundi). Odvojite ih u cjedilo, a zatim na pladanj s papirnatim ručnikom da se dobro ocijede. Dagnje ohladite u hladnjaku.
Narežite luk i popržite ga na maslacu dok se lagano ne karmelizira. Kada su dagnje hladne, pomiješajte ih s lukom u stolnom mikseru. Miksajte na najvišoj razini, dodajte sok od limuna te smanjite brzinu i postepeno ulijevajte ulje dok ne dobijete emulziju. Kada je sve dobro izmiješano, smjesu procijedite kroz gusto cjedilo i dodajte crnilo od sipe. Čuvajte je hladnom mjestu, a prije serviranja ostavite 20 minuta na sobnoj temperaturi.
Zagrijte ulje na 190 °C, narežite rižine listove na velike komade i svakog pojedinačno popržite. Prženo tijesto odložite na upijajući papir i pričekajte da se ohladi. Na tanjur ravnopravno rasporedite pačju paštetu i emulziju od dagnji upotrebom dekorativne vrećice. Dodajte naribani kineski kupus i kavijar (po izboru).