Zagrijte drveni ugljen i na njega položite patlidžan. Povremeno ga okrećite da se kora ne zapali, zatim ga umotajte u aluminijsku foliju i pustite da odstoji oko 20 minuta.
Za to vrijeme zagrijte pećnicu na 200 °C i pecite lisnato tijesto 15-20 minuta, kojeg ste prethodno izvaljali na debljinu od 3 mm. Kada je tijesto pečeno, izrežite ga na kvadratne komade, približno 3 x 6 cm.
Patlidžan prepolovite i pažljivo odvojite meso te ga stavite u stolni mikser. Miksajte u višoj brzini i dodavajte maslinovo ulje dok ne dobijete kremastu i slanu emulziju.
Na jedno tijesto položite emulziju od patlidžana, a na drugo pačju paštetu, između naribajte tanke kriške tartufa te sve zajedno sjedinite u ”mille-feuille” stupce. Po želji možete dodati svježe bilje, naprimjer, zvijezdu ili rogač.